Cod CAEN 1039: Alte activități de prelucrare și conservare a fructelor și legumelor
Această clasă include:
- manufacture of food consisting chiefly of fruit or vegetables, except ready-made dishes in frozen or canned form
- presarea fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, înmuierea în ulei sau oțet, conservarea etc.
- fabricarea de produse alimentare pe bază de fructe sau legume
- fabricarea de gemuri, marmelade și jeleuri de masă
- roasting of nuts
- fabricarea de alimente și pastă din nuci
Această clasă include, de asemenea:
- fabricarea de alimente preparate perisabile din fructe și legume, cum ar fi:
- Salate; salate mixte, ambalate
- Legumele curățate sau tăiate
- tofu (brânză de soia)
Această clasă exclude:
- fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi CAEN 1032
- fabricarea de făină sau de făină din leguminoase uscate, vezi CAEN 1061
- conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi CAEN 1082
- fabricarea de preparate din legume, vezi CAEN 1085
- fabricarea de concentrare artificială, vedeți CAEN 1089
Also used for in caselaw: De asemenea, este utilizat și în jurisprudență:
- Coaja și curățarea nucilor