Săriți la conținutul principal

C - Producție

Cod CAEN 1039: Alte activități de prelucrare și conservare a fructelor și legumelor

Această clasă include:

  • manufacture of food consisting chiefly of fruit or vegetables, except ready-made dishes in frozen or canned form
  • presarea fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, înmuierea în ulei sau oțet, conservarea etc.
  • fabricarea de produse alimentare pe bază de fructe sau legume
  • fabricarea de gemuri, marmelade și jeleuri de masă
  • roasting of nuts
  • fabricarea de alimente și pastă din nuci

Această clasă include, de asemenea:

  • fabricarea de alimente preparate perisabile din fructe și legume, cum ar fi:
    • Salate; salate mixte, ambalate
    • Legumele curățate sau tăiate
    • tofu (brânză de soia)

Această clasă exclude:

  • fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi CAEN 1032
  • fabricarea de făină sau de făină din leguminoase uscate, vezi CAEN 1061
  • conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi CAEN 1082
  • fabricarea de preparate din legume, vezi CAEN 1085
  • fabricarea de concentrare artificială, vedeți CAEN 1089

Also used for in caselaw: De asemenea, este utilizat și în jurisprudență:

  • Coaja și curățarea nucilor