Săriți la conținutul principal

C - Producție

Cod CAEN 1020: Prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor

Această clasă include:

  • prepararea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor: congelare, congelare rapidă, uscare, gătire, afumare, sărare, imersie în saramură, conservare etc.
  • producția de produse din pește, crustacee și moluște: fileuri de pește, icre, caviar, substituente de caviar etc.
  • producția de pește pentru consumul uman sau hrana pentru animale
  • producția de mese și solubile din pește și alte animale acvatice necorespunzătoare consumului uman

Această clasă include, de asemenea:

  • activități ale vaselor implicate doar în prelucrarea și conservarea peștelui
  • procesarea algei

Această clasă exclude:

  • Procesarea și conservarea peștei pe vasele implicate în pescuit, vezi CAEN 0311
  • procesarea balenelor pe uscat sau pe vase specializate, vezi CAEN 1011
  • Producția de uleiuri și grăsimi din materiale marine, vezi CAEN 1041
  • fabricarea preparatelor congelate din pește, vezi CAEN 1085
  • manufacture of fish soups, see CAEN 1089

Also used for in caselaw: De asemenea, este utilizat și în jurisprudență:

  • Decongelarea peștelui, îndepărtarea capetelor, curățarea și tăierea în bucăți, apoi congelarea din nou