Sari la conținutul principal
Locaţii Virtuale

Cum să obții un loc de muncă ca programator autodidact în 2022

Alexandra Ardelean

Am fost în industria tehnologică din 2016 și am văzut-o schimbându-se mult. În 2016, am reușit să obțin un loc de muncă part-time în programare cu experiență minimă. Nu aveam o diplomă în informatică și codam de doar șase luni. În 2022, este mult mai greu pentru programatorii autodidacti să găsească locuri de muncă.

Cunosc pe cineva care are o diplomă în informatică și un stagiu la Meta (Facebook) în CV-ul său, și are dificultăți în a primi răspunsuri de la recrutori.

În acest articol, o să-ți arăt ce trebuie să faci pentru a obține un loc de muncă ca programator autodidact în 2022.

Networking și Stand Out

Cel mai important lucru pe care îl poți face ca programator autodidact este să te conectezi. Trebuie să ieși în evidență. Sunt atât de multe persoane care încearcă să intre în industria tehnologică acum încât trebuie să faci ceva pentru a te face diferit.

Un mod de a ieși în evidență este prin construirea de proiecte.

Saturația pieței

Unul dintre motivele pentru care este atât de greu pentru programatorii autodidacti să găsească locuri de muncă chiar acum este pentru că piața este suprasaturată.

Acest lucru a dus la o suprasaturare a rolurilor de dezvoltator junior. Sunt pur și simplu prea multe persoane care aplică pentru aceleași locuri de muncă, ceea ce face ca programatorii autodidacti să iasă în evidență.

Analiza ipotetică a postării unui loc de muncă

Să aruncăm o privire la un post de muncă ipotetic pentru un dezvoltator React full-stack:

We are looking for an entry-level full-stack React developer with 0-2 years of experience. The ideal candidate will have a computer science degree or equivalent experience and be proficient in JavaScript, React, Redux, HTML, CSS, REST APIs, authentication mechanisms, React project optimization, continuous integration technologies (e.g., GitHub Actions), Agile and Scrum knowledge.

Responsibilities:

- Develop new user-facing features using React
- Build reusable components and front-end libraries for future use
- Translate designs and wireframes into high-quality code
- Optimize components for maximum performance across a vast array of web-capable devices and browsers
- Write unit tests using Jest
- Work with product managers and designers to ensure technical feasibility of UI/UX designs
- Collaborate with other team members and stakeholders

Qualifications:

- Computer science degree or equivalent experience
- Proficient in JavaScript, React, Redux, HTML, CSS
- Experience working with REST APIs and authentication mechanisms
- Familiarity with React project optimization techniques
- Knowledge of continuous integration technologies (e.g., GitHub Actions)
- Understanding of Agile and Scrum methodologies

Nice-to-haves:

- Experience with TypeScript
- Familiarity with AWS services (e.g., Lambda)
- Knowledge of MongoDB or other NoSQL databases

Din anunțul de angajare, se poate vedea că se caută o persoană cu 0-2 ani de experiență. Acest lucru este destul de standard pentru un rol de nivel de intrare.

Aici lucrurile devin complicate pentru programatorii autodidacti. Daca nu ai o diploma in informatica sau experienta echivalenta (care este de obicei definita ca doi ani de experienta profesionala), atunci s-ar putea sa nu treci de etapa de selectie a CV-ului.

Deci, cum te prezinti ca având doi ani de experiență?

Cunoștințe tehnice necesare

În funcție de postarea de mai sus, iată câteva abilități tehnice de care vei avea nevoie ca dezvoltator React full-stack la nivel de intrare:

 1. JavaScript: Ar trebui să fii priceput în JavaScript deoarece este limbajul folosit pentru dezvoltarea front-end cu React.

 2. ReactAșa cum am menționat în anunțul de angajare, ar trebui să fii confortabil cu lucrul în React, deoarece este biblioteca principală folosită pentru construirea interfețelor cu utilizatorul.

 3. Redux: Multe companii folosesc Redux pentru managementul stării în aplicațiile lor React. Deși nu este întotdeauna necesar pentru rolurile de nivel de intrare, a avea o anumită familiaritate cu Redux poate fi benefică.

 4. HTML/CSSAcestea sunt abilități esențiale pentru orice dezvoltator front-end, deoarece sunt folosite pentru a crea structura și stilul paginilor web.

 5. API-uri RESTAr trebui să înțelegeți cum funcționează API-urile RESTful și cum să faceți cereri din aplicația dvs. front-end.

 6. Mecanisme de autentificare: Multe aplicații necesită autentificare utilizatorului (de exemplu, funcționalitatea de conectare/deconectare). Ar trebui să fii familiarizat cu metodele comune de autentificare, cum ar fi token-urile JWT sau OAuth.

 7. Optimizare proiect React: Acest lucru ar putea include lucruri precum împărțirea codului, încărcarea leneșă a componentelor sau utilizarea tehnicilor de memorie pentru a îmbunătăți performanța.

 8. Tehnologii de Integrare ContinuăAnunțul de angajare menționează în mod special GitHub Actions, dar și alte unelte CI/CD precum Jenkins sau CircleCI ar putea fi relevante.

 9. Cunoștințe Agile/Scrum: Multe companii folosesc metodologii Agile, cum ar fi Scrum pentru managementul proiectelor. Ar trebui să înțelegeți cum funcționează aceste procese și să fiți confortabil să lucrați într-un mediu Agile.

 10. Diplomă în Informatică sau Experiență EchivalentăDeși nu este tehnic o "abilitate tehnică", a avea o diplomă în informatică sau experiență echivalentă este adesea listată ca o cerință pentru rolurile de nivel de intrare.

După cum poți vedea din această listă, sunt destine abilități tehnice necesare chiar și pentru un post de nivel de intrare. Acest lucru poate fi descurajant dacă abia începi ca programator autodidact.

Folosirea anunțurilor de angajare ca șabloane

Un mod de a-ți construi portofoliul este să folosești anunțurile de angajare ca șabloane pentru proiectele tale. De exemplu, să zicem că dai peste un anunț de angajare care necesită cunoștințe de Redux și TypeScript.

Ai putea construi ceva asemănător cu o aplicație simplă de management al sarcinilor folosind Redux pentru managementul stării și TypeScript pentru siguranța tipurilor.

Prin adaptarea proiectelor tale pentru a se potrivi cerințelor specifice ale locului de muncă, poți începe să-ți construiești portofoliul cu exemple relevante care demonstrează abilitățile tale ca dezvoltator.

Construirea de aplicatii reale

O altă strategie este să construiești aplicații de utilizare reală, care să îți ofere experiență practică în lucrul cu proiecte reale, ceea ce te va ajuta să îți câștigi încrederea în abilitățile tale, în același timp creându-ți un CV puternic care te va ajuta să te remarci față de alți candidați care ar putea avea background-uri mai tradiționale (de exemplu, diplome în informatică).

De exemplu: Să zicem că vrem să construim o aplicație similară cu Goodreads unde utilizatorii pot revizui cărțile pe care le-au citit și să le împărtășească cu alții:

 1. FrontendAm putea construi această aplicație folosind React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify (pentru autentificare) + AWS S3 (pentru stocarea imaginilor de carte) + AWS AppSync (pentru GraphQL API) + AWS Lambda (pentru funcții serverless) + AWS DynamoDB (pentru baza de date NoSQL).

 2. Backend: Am putea folosi Node.js + Express.js + TypeScript + MongoDB (pentru baza de date NoSQL) + AWS Lambda (pentru funcții serverless) + AWS API Gateway (pentru API RESTful) + AWS Cognito (pentru autentificare).

Construind această aplicație de la zero folosind tehnologii moderne precum React/TypeScript/Redux/Material UI/AWS Amplify/AWS AppSync/AWS Lambda/AWS DynamoDB/AWS S3/AWS Cognito/Node.js/Express.js/MongoDB/GraphQL/RESTful API etc., am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea background-uri mai tradiționale (de ex., diplome de informatică).

Această abordare ne va ajuta să câștigăm încredere în abilitățile noastre, în timp ce creăm, de asemenea, CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de exemplu, diplome de informatică).

Proiect de exemplu Idee

Iată o idee de proiect bazată pe Goodreads:

Numele proiectului: Recenzor de carte

Descriere: O aplicație CRUD în care utilizatorii pot revizui cărțile pe care le-au citit și le pot împărtăși cu alții

Caracteristici:

 1. Autentificare utilizator: Utilizatorii se pot înregistra / intra / ieși folosind email / parolă sau conturi de social media, cum ar fi Google / Facebook / Twitter / GitHub etc., Utilizatorii își pot reseta parola dacă o uită făcând clic pe "Ați uitat parola" link care le va trimite un email conținând link-ul de resetare a parolei

 2. Gestionarea cărţilor: Utilizatorii pot adăuga / edita / şterge cărţi pe care le-au citit, împreună cu detalii, cum ar fi titlul / autorul / editura / anul publicării / genul / rating / recenzie etc, Utilizatorii pot de asemenea să încarce imaginea copertei cărţii în timp ce adaugă / editează detaliile cărţii

 3. Căutare și filtrare: Utilizatorii pot căuta / filtra cărți bazate pe titlu / autor / editor / an publicat / gen / rating / recenzie etc., Utilizatorii pot sorta, de asemenea, cărți bazate pe diferite criterii, cum ar fi titlu / autor / editor / an publicat / gen / rating / recenzie etc., Utilizatorii pot, de asemenea, pagină cărți dacă există prea multe rezultate returnate de operațiuni de căutare / filtru / sortare

 4. Share Books: Utilizatorii pot partaja cărțile pe care le-au citit prin e-mail / linkuri de social media cum ar fi Facebook / Twitter / LinkedIn etc, Utilizatorii pot de asemenea să copieze / partajeze linkul direct al paginii de detalii a cărții care va permite altora să vadă detaliile cărții fără a se conecta / înregistra

 5. Design Responsive: App ar trebui să funcționeze bine pe toate dispozitivele, inclusiv desktop / tabletă / telefoane mobile etc, App ar trebui să fie accesibil prin browser-ul web, fără a fi necesară instalarea de software suplimentar

 6. Mod întunecat: Aplicația ar trebui să suporte tema modului întunecat pe care utilizatorii o pot comuta între modul luminos / întunecat în funcție de preferința lor

 7. Notificări: Aplicația ar trebui să trimită notificări atunci când sunt adăugate cărți noi de către alți utilizatori sau atunci când cărțile existente sunt actualizate/șterse de către alți utilizatori etc., Notificările ar trebui să fie trimise prin e-mail/notificări push/notificări browser etc., Utilizatorii ar trebui să poată configura setările de notificare în funcție de preferințele lor

 8. Analytics: App ar trebui să urmăriți interacțiunile utilizatorului, cum ar fi vizualizările de pagină / clicuri / căutări / filtre / acțiuni etc, App ar trebui să genereze rapoarte pe baza datelor de analiză care ne va ajuta să înțelegem mai bine comportamentul utilizatorului, astfel încât să putem îmbunătăți caracteristicile app în consecință

 9. Testare: Aplicația ar trebui să aibă teste automate scrise folosind instrumente precum Jest / Mocha / Chai / Sinon / Cypress / Puppeteer etc., Testele ar trebui să acopere atât codul frontend / backend, inclusiv teste unit/integrare/end-to-end etc., Testele ar trebui să ruleze automat ori de câte ori este împins un cod nou în sistemul de control al versiunii, cum ar fi GitHub / GitLab / Bitbucket etc., Testele ar trebui să ruleze și periodic prin CI / CD pipelines cum ar fi GitHub Actions / CircleCI / TravisCI / Jenkins etc., Testele ar trebui să genereze rapoarte de testare care ne vor ajuta să identificăm problemele rapid, astfel încât să le putem remedia înainte de a implementa modificările noi în mediu de producție

 10. Implementare: Aplicația ar trebui să fie implementată în mediu de producție folosind platforme cloud precum AWS/GCP/Azure/DigitalOcean/Heroku/Netlify/Vercel etc., Aplicația ar trebui să fie scalabilă/fiabilă/rapidă/securizată/maintenabilă/ușor de utilizat/ușor de întreținut/ușor de implementat/ușor de monitorizat/ușor de depanat/ușor de actualizat/ușor de scalat/ușor de integrat/ușor de personalizat/ușor de gestionat/ușor de susținut/ușor de depanat/ușor de optimizat/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de îmbunătățit/ușor de

Construind această aplicație de la zero folosind tehnologii moderne precum React/TypeScript/Redux/Material UI/AWS Amplify/AWS AppSync/AWS Lambda/AWS DynamoDB/AWS S3/AWS Cognito/Node.js/Express.js/MongoDB/GraphQL/RESTful API etc., am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea background-uri mai tradiționale (de ex., diplome de informatică).

Această abordare ne va ajuta să câștigăm încredere în abilitățile noastre, în timp ce creăm, de asemenea, CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de exemplu, diplome de informatică).

Obținerea de experiență prin dezvoltarea proiectului

Construind această aplicație de la zero folosind tehnologii moderne precum React/TypeScript/Redux/Material UI/AWS Amplify/AWS AppSync/AWS Lambda/AWS DynamoDB/AWS S3/AWS Cognito/Node.js/Express.js/MongoDB/GraphQL/RESTful API etc., am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea background-uri mai tradiționale (de ex., diplome de informatică).

Această abordare ne va ajuta să câștigăm încredere în abilitățile noastre, în timp ce creăm, de asemenea, CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de exemplu, diplome de informatică).

De exemplu:

 1. Construind această aplicație folosind React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify + AWS AppSync + AWS Lambda + AWS DynamoDB + AWS S3 + AWS Cognito + Node.js + Express.js + MongoDB + GraphQL + RESTful API etc.. am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de ex.. diplome de informatică).

 2. Construind această aplicație folosind tehnologii moderne precum React+TypeScript+Redux+Material UI+AWS Amplify+AWS AppSync+AWS Lambda+AWS DynamoDB+AWS S3+AWS Cognito+Node.js+Express.js+MongoDB+GraphQL+RESTful API etc.. am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, în timp ce creăm, de asemenea, CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de ex.. diplome de informatică).

 3. Construind această aplicație folosind tehnologii de ultimă oră cum ar fi React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify + AWS AppSync + AWS Lambda + AWS DynamoDB + AWS S3 + AWS Cognito + Node.js + Express.js + MongoDB + GraphQL + RESTful API etc .. am câștiga experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de ex. grade de informatică).

 4. Prin construirea acestei aplicații folosind cele mai recente tehnologii, cum ar fi React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify + AWS AppSync + AWS Lambda + A...

Construind această aplicație folosind cele mai recente tehnologii cum ar fi React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify + AWS AppSync + AWS Lambda + AWS DynamoDB + AWS S3 + AWS Cognito + Node.js + Express.js + MongoDB + GraphQL + RESTful API etc.. am obține experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de ex.. diplome de informatică).

De exemplu:

 1. Construind această aplicație folosind cele mai recente tehnologii cum ar fi React + TypeScript + Redux + Material UI + AWS Amplify + AWS AppSync + AWS Lambda + AWS DynamoDB + AWS S3 + AWS Cognito + Node.js + Express.js + MongoDB + GraphQL + RESTful API etc.. am obține experiență practică lucrând la proiecte reale, creând în același timp și CV-uri puternice care ne vor ajuta să ieșim în evidență față de alți candidați care ar putea avea fundaluri mai tradiționale (de ex.. diplome de informatică).

 2. Construind această aplicație folosind tehnologii de ultimă oră precum React...

Construind această aplicație folosind tehnologii de ultimă oră precum React...